Kontakt / Partnere i projektet

Partnere i projektet

FORENINGEN NYBORG AKTIVITETSPARK

Foreningen Nyborg Aktivitetspark er dannet primo 2016. Bestyrelsen består af følgende medlemmer:
 
 
Lars Bergholdt (formand)
Lene Hellsten Frederiksen (sekretær)
Erik Bomholt (kasserer)
Mikael Tipsmark (presse/sponsor)
 
 
Se foreningens vedtægter her 
 
Projektet "Nyborg Aktivitetspark" er startet som et partnerskab mellem Kampsportens Hus og HF & VUC FYN Nyborg. Læs mere om parterne nedenfor.
 

KAMPSPORTENS HUS

Kampsportens Hus er dannet af frivillige. Alle trænere, bestyrelsesmedlemmer med mere bidrager ulønnet og af lyst. Kampsportens Hus bakkes op af politikere, borgere, skoler og firmaer og ikke mindst brugerne.
 
Gennem medlemskab i Kampsportens Hus fremmes og udvikles klubbernes sport, samtidig giver det brugerne fysisk og mental styrke, mens de integreres i sin klub og sit hold.

I Kampsportens Hus ønsker vi at der opbygges en positiv social adfærd blandt udøverne, uanset ståsted i samfundet, samt at vi medvirke til at nedbryde negativ social arv.
 
 

HF & VUC FYN NYBORG

 
På HF & VUC FYN Nyborg tilbyder vi unge og voksne almene, kompetencegivende og studieforberedende fag fra laveste til højeste gymnasiale niveau.
 
Vi tager afsæt i voksne menneskers erfaringer og behov. Med det udgangspunkt tiltrækker HF & VUC FYN hvert år mennesker i alle aldre.
 
 
Erfaringen viser, at det giver dynamik i undervisningen, når helt unge og ældre trækker på hinandens viden og tilgang til at dygtiggøre sig.
 
 

UNO

 
UNO er Danmarks førende leverandør af legepladser og udendørsfitness-koncepter. UNO bidrager til et mere legefyldt og aktiveret Danmark for børn, voksne og fremtidige generationer!
 
Nyborg Aktivitetspark | CVR: 37598704 | Vestergade 7, 5800 Nyborg